4 Tuinmeubel trends voor 2019

Tuinmeubel trend 1: vlechtwerk volgens patronen

In het nieuwe tuinmeubelenjaar is vlechtwerk volgens patronen een opkomende trend. Deze gevlochten Tuinset zijn volledig hand gevlochten. Het is daarom ook erg arbeidsintensief. Dit zie je terug in de precieze waarmee is gevlochten en de degelijke kwaliteit van de nieuwe gevlochten tuinmeubels.

De hand gevlochten tuinmeubels geven een luxe uitstraling aan je buiteninterieur, omdat aan alle kleine details is gedacht. Prachtige kleurcombinaties worden gemaakt, dit doordat er meerdere kleuren vlechtwerk in een tuinmeubel zijn verwerkt. Bijvoorbeeld een lichtere en donkere vlechtwerkdraad. Dit contrast zorgt voor een mysterieuze sfeer.

Tuinmeubel trend 2: grote loungesets met all weather kussens

Loungestes waarbij zowel het zitvlak als kussens royaal zijn uitgevoerd, is een nieuw opkomende trend in 2019. Door de royale afmetingen en grote all weather kussens, geniet je van extra hoog comfort. Kenmerkend voor de nieuwe tuinmeubeltrend zijn robuuste looks en goed zitcomfort. Dit komt doordat er rekening wordt gehouden met de zithoek van de nieuwe loungesets. Het zitvlak van banken valt ook iets dieper, hierdoor val je er als het ware in. Dit maakt dat je benen volledig ontlast worden en je ultiem kunt genieten.

Tuinmeubel trend 3: boomstamtafels en banken voor buiten

Boomstamtafels waren vorig jaar ook al enigszins een nieuw opkomende trend in het buitenleven. In 2019 zien we duidelijk nieuwe producten zoals boomstamtafels en banken. De boomstamtafels en banken zijn natuur pur sang. Scheuren en werken van hout is een natuurlijk proces, dat je ziet terugkomen in de natuurmeubels.

Tuinmeubel trend 4: teaktafels met aluminium onderstellen

Teakhouten tuintafels met aluminium zijn elk uniek en extreem onderhoudsvriendelijk. Door het gebruik van (gecertificeerd) teakhout is elk tuinmeubel uniek. Aluminium zorgt in die samenstelling voor een robuust, stevig en degelijk frame dat weinig onderhoud vraagt. Kijk hier voor nog meer tuinmeubel trends.

Geef een reactie