Blankendaal

Loonbedrijf Blankendaal is de expert op het gebied van uitgebreide vraagstukken. Dat komt

doordat ze overheden en verschillende particulieren ondersteunen om een idee op

te pakken en het stappenplan succesvol te voltooien, zoals een vlonder

installeren bij het water, een sloot te onderhouden en sloopwerk te verrichten.

Kort gezegd: er bestaat een draaiboek voor ieder verzoek.

Paardenbak aanleggen

Stel, je bent een liefhebber van paarden en je creƫert een paardenbak voor je favoriete dieren naast je woning. Dan kun je van een afstand genieten met een kopje thee of koffie terwijl de paarden onder andere hun oefeningen doen. Er bestaat ook een mogelijkheid om dit uitzicht dichter naar je toe te halen. Want met vlonders herteken je je omgeving om te vernieuwen op de beste manier. Hiermee ontstaat de kans om een toekomstige zitplaats en paardenbak naast elkaar te bouwen. Bovendien kan dit proces snel in werking worden gezet doordat bedrijven in beide uitvoeringen zijn gespecialiseerd. Om snel te beginnen, raden we je aan om alvast de ideale kleuren te noteren en de omtrek voor de twee plekken op te meten, daardoor zet een organisatie binnenkort een schep in je grond om een wens te voltooien.

Loonbedrijf voor Noord-Holland

Blankendaal is een agrarisch loonbedrijf uit Spierdijk, Noord Holland met jarenlange ervaring op alle aspecten van agrarisch loonwerk. Blankendaal is o.a. actief in de grasoogst. Wij kunnen uw gras binnenhalen en inkuilen met behulp van onze 2 opraapwagens. We kunnen de kuil aanrijden met de trekker en kuilverdeler of met de shovel. Ook hebben we een ronde balenpers / wikkelcombinatie voor u klaar staan.

Sinds kort hebben we een nieuwe Tebbe breed-strooier met weeginstallatie beschikbaar voor het strooien van ruige stalmest, kalk en/of bokashi. De strooier kan met behulp van taalkaarten plaatsspecifiek strooien.

Geef een reactie