De sleutel tot onbezorgd genieten: een buitenbad met de langste garanties

Massagebad

Luxe wonen zonder zorgen, dat vraagt om goede keuzes. Voor hoge kwaliteit en voor zekerheid, bijvoorbeeld dankzij lange garanties op aankopen. Om daar geen aankopen naar te hebben, zodat u investeert in een buitenbad waar u geen omkijken naar heeft.

Er is niets zo prettig als een leven zonder zorgen. Iets waar we helaas geen volledige controle over hebben, maar waar we wel op kunnen aansturen. Bijvoorbeeld dankzij investeringen die garanties bieden, dankzij het gebruik van hoogwaardige onderdelen. Het grote voordeel daarvan is dat we de aankoop psychologisch kunnen afronden, om daar tijdens de garantietermijn niet meer over te hoeven twijfelen.

Het genot van een goede garantie

Een goede garantie op bijvoorbeeld een buitenbad werkt psychologisch zoals een goed team met ervaren specialisten om u heen. Waar u op kunt bouwen, zonder dat u daar zelf steeds mee bezig hoeft te zijn. Op die manier kan een buitenbad onderdeel worden van dat team, dat voorkomt dat u hier zelf omkijken naar heeft.

Het heeft te maken met onze ‘need for cognitive closure’. Het brein wil keuzes die we maken graag ‘afsluiten’, zodat we daar niet meer over hoeven na te denken. Bijvoorbeeld gedurende de garantietermijn, om onze aandacht te verleggen naar andere keuzes. Of om onbezorgd te genieten van een investering of aankoop, zodat die bijdraagt aan ons ervaren geluk.

De keuze voor bijvoorbeeld een buitenbad gaat om allerlei belangrijke factoren, waarbij vooral de garanties bijdragen aan het ervaren geluk op de lange termijn. Door er niet dagelijks mee bezig te hoeven zijn, omdat het altijd mogelijk is om terug te vallen op de geboden garanties.

Minimaal 10 jaar garantie op zorgeloos gebruik

Silverspas herkent en erkent dat belang van uitgebreide garanties en maakt daarom gebruik van hoogwaardige onderdelen. Bewust gekozen met overcapaciteit, om de garanties zo uitgebreid mogelijk te kunnen aanbieden.

Dat betekent dat u profiteert van minimaal 10 jaar garantie op alle onderdelen in het buitenbad. Een keuze voor kwaliteit, waarmee u ‘cognitive closure’ ervaart en daar niet meer over hoeft na te denken. Maar liefst 10 jaar garantie op alle onderdelen en zelfs 25 op de kuip, de constructie, het frame en de bodem. Naast een zwart-op-wit garantie op het energieverbruik en een 90 dagen Niet goed, Geld terug-garantie voor aankopen.

Die garantie blijkt klanten een uitstekend gevoel te geven: “Na gebruik ‘s-morgens heb ik veel energie voor de rest van de dag en voor het sporten. De aanschaf van onze Silverspas is een mooie investering voor ons. We gaan er zeker nog veel plezier aan beleven.” Jeanette van Aken, Etten-Leur, NL.

Geef een reactie