Een mobiel windscherm in je tuin

Mobiel windscherm houd je altijd uit de wind
Nederlanders zijn dol op in de tuin zitten. Zodra de lente begint en het zonnetje weer gaat schijnen gaan we massaal onze tuin weer in. Helaas kan het in Nederland nog wel eens flink waaien. Een windscherm is dé oplossing! Ik hoor je denken: maar die zijn toch zo groot? En staan vaak ook vast. Zou wel mooi zijn als je overal in de luwte kan zitten. Ook als de wind draait. Dan is er goed nieuws: koop een mobiel windscherm. De naam zegt het al: mobiel en dus verplaatsbaar.

Mobiele, stevige windschermen
Een mobiel windscherm kun je makkelijk verplaatsen doordat ze op wieltjes staan. Een
veel gestelde vraag is dan ook: hoe gaat dat in combinatie met de wind? Kunnen de
schermen dan door de wind ‘wegrijden’? Daar is natuurlijk over nagedacht. Alle wieltjes zijn
daarom voorzien van een rem. Elk wieltje kun je dan individueel op de rem zetten. Let
natuurlijk wel op rukwinden.
Wil je nog meer stevigheid? En gebruik je het windscherm vaak op dezelfde plek? Dan kun
je er nog muurbeugels bij bestellen. Hiermee bevestigt u het scherm dus aan de muur, maar kunt u het ook eenvoudig weer losmaken. Het is en blijft immer een verplaatsbaar windscherm.

Een mobiel windscherm heeft verschillende voordelen:
● Makkelijk te verplaatsen dankzij wieltjes
● Bestand tegen windkracht 4 of 5
● Neemt weinig ruimte in beslag
● Makkelijk en snel op te bergen
● Onderhoudsvrij

Diverse afmetingen
Niet iedereen heeft natuurlijk een grote tuin. Wel wil iedereen graag uit de wind zitten. Een mobiel windscherm is er voor vrijwel iedere tuin of terras, omdat ze er in diverse afmetingen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld al een windscherm kopen van ongeveer een meter breed. Je kunt er ook altijd meerdere naast/tegen elkaar aan plaatsen. Op die manier bepaalt je zelf de lengte van je mobiele windscherm.

Vast windscherm
Je ziet: een mobiel windscherm heeft veel voordelen. Zeker als je niet zo’n grote tuin hebt en je toch die vervelende wind wilt mijden. Heb je wel de ruimte of heb je een groot terras dat je graag beschut wilt maken? Dan is een vast windscherm ook zeker het overwegen waard. Ze zijn net wat steviger, omdat ze vast staan in de fundatie. Een stevige windkracht 11 hoeft dan ook geen probleem te zijn. Je gaat misschien dan niet buiten zitten, maar je hoeft in ieder geval niet het scherm op te ruimen. Wat overigens heel eenvoudig gaat met een verplaatsbaar windscherm.

Voor welk mobiel windscherm ga jij?
Toch liever een mobiel windscherm? Goede keus. Je kunt ze bij diverse (online) winkels kopen. Veelal gebruiken de webshops snelle levertijden. Bovendien zijn de verzendkosten ook vaak kosteloos. Bij dergelijke winkels kun je ook altijd even advies vragen. Bijvoorbeeld over de sterkte van het glas, wat misschien per winkel kan verschillen. Welk mobiel windscherm je ook kiest, voortaan zit jij net wat vaker en langer in de tuin. Laat die zomeravonden maar snel komen!

Geef een reactie