Hoe kan ik mijn terras gezelliger maken?

Het gezellig maken van je terras is makkelijker dan je denkt, maar toch denken sommige mensen hier te lang over na. Het enige wat je hoeft te doen is een hippe meubelset van Manutti aanschaffen, een paar planten neer te zetten en een kaars aan te zetten.

Het toevoegen van planten bij je Manutti meubilair

Allereerste kun je beginnen met het opruimen van je terras. Dit klinkt misschien gek, maar wanneer je terras rommelig is zal het gelijk minder gezellig ogen. Wanneer je terras is opgeschoond, kun je gaan beginnen met de toevoeging van het eerste gezellige element, namelijk planten! Niks is gezelliger dan het zitten in een groene omgeving waarbij de planten ook echt goed verzorgd zijn. Ben je geen plantenliefhebber? Sla deze stap dan over, want het hebben van slappe of zelfs dode plantjes maakt een terras alleen maar ongezelliger. Wanneer je wel houd je wel van tuinieren, dan kun je fleurige bloemetjes en mooie planten toevoegen aan je terras om een beetje kleur toe te voegen. Ook geeft dit een natuurlijk element aan het terras, wat er weer voor zorgt dat je terras een warme uitstraling geeft, wat ook zorgt voor gezelligheid. 

Manutti meubilair voor comfort en gezelligheid

Naast planten heeft ook je meubilair op het terras een grote invloed op hoe gezellig je terras nou echt is. Heb je plastic tafels en stoelen, dan zorg je al gauw voor een minder gezellige uitstraling. Wanneer je je terras echt een upgrade wilt geven, dan kun je het beste gaan voor Manutti tuinmeubelen. Dit zijn namelijk tuinmeubelen voor mensen die eigenlijk net iets meer zoeken voor hun terras, om het extra knus en gezellig te maken. Manutti staat bekend om zijn luxueuze stijl, dat toch onwijs comfortabel is. Lees hier meer over dit merk. Heb je liever een goedkopere variant? Dan kun je ook gaan voor ander meubilair, zolang je er maar bewust van bent dat een plastic stoel weinig sfeer geeft aan je terras. Ga dus voor meubels met een warme uitstraling en die er op het oog al erg comfortabel uit zien. Meer comfortabelheid betekent natuurlijk ook direct meer gezelligheid!

Geef je terras een gezellige sfeer door de juiste verlichting

Ook is het belangrijk om genoeg sfeer aan je terras te geven met verlichting. Zet bijvoorbeeld kaarsjes neer – eventueel nep kaarsjes voor de veiligheid – en ga voor lampen die je kan dempen. Dit geeft namelijk een zachte uitstraling aan je terras wanneer het donker is, en dit is voordelig omdat dit er gezelliger uit ziet! Vrijwel elk mens voelt zich aangetrokken tot een terras die verlicht is met warm gekleurde lampen en kaarsen. Ook is dit goed betaalbaar, en dus voor iedereen een optie. Ideaal dus voor je terras!

Geef een reactie