Loungen in de tuin

Wanneer je in een huis woont, met een tuin, dan wordt het de komende maanden weer genieten. De winter vertrekt zo langzamerhand en de lente en de zomer zijn in aantocht. Wanneer je een drukke dag gehad hebt op je werk en je komt ‘s avonds weer thuis, dan kun je lekker loungen in je tuin, zodat je de volgende dag weer goed uitgerust bent. Niets is lekkerder om dan onder het genot van een hapje en een drankje en een goed boek, nog van het laatste zomerzonnetje te genieten. Het kan natuurlijk zijn, dat je nog helemaal geen loungeplek in je tuin hebt. Wel, waarom er dan niet eentje creëren? Het is tegenwoordig gemakkelijk te doen voor ieders budget en kan in de stijl die jij wenst. Hierbij daarom enkele tips om je te inspireren.

Loungebank

Loungen kan je ook doen met meerdere mensen, zoals familie of vrienden. Kies dan voor een loungeset, waar je met meerdere mensen op kunt zitten. Maak de loungebank helemaal je eigen stijl, door leuke loungekussens te kiezen in de kleur en stijl die jezelf wilt. Helemaal gezellig kan het worden als je nog een paar tuinlampjes aanschaft. Vind je het aanschaffen van een loungebank te duur, dan kun je het ook wat goedkoper aanpakken en van pallets een eigen loungebank creëren.

Ligbed

Het kan natuurlijk zijn, dat je tuin niet groot genoeg is voor een loungebank, of je wilt loungen zonder mensen, dan kun je ook voor een ligbed gaan. Ligbedden zijn er in vele soorten en materialen. Vaak wordt er voor een ligbed riet of rotan gebruikt. Het voordeel van dit materiaal is dat het licht is, zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Wanneer je kussens uitkiest die qua kleur en motief voldoen aan je eigen smaak, dan heb je een eigen persoonlijke ligbed. In de avonden en op dagen dat het minder zonnig is, kun je nog gebruik maken van een dekentje.

Op de grond

Vind je een bank of een bed maar niets en lounge je liever op een wat natuurlijke manier, dan kun je gewoon op de grond liggen. Ook dan kun je het namelijk heel gezellig en knus maken, wanneer je tapijt of een oprolbaar matras gebruikt. Wanneer je dan nog enkele grote kussens in diverse stijlen en een paar windlichten gebruikt, dan maak je op deze manier echt je eigen plek in de tuin.

Geef een reactie