Trends voor in de tuin

Tuin

Wooninspiratie is soms ver te zoeken. Zeker als het aankomt op het inrichten van je tuin. De tuin is namelijk vaak het aller moeilijkste om in te richten. Het duurt namelijk erg lang voordat je planten een beetje vorm krijgen en je moet rekening houden met de ruimte indeling van de planten. Gelukkig ben je niet verloren, in deze blog lees je over de beste en meest vindingrijke tuin ideeën

Rauwe look

De industriële stijl is wel bekend bij de meeste mensen, maar vooral in huis. Toch kun je deze stijl goed toepassen in de tuin. Je kunt denken aan steigerhout en pallets maar dat kennen we inmiddels ook wel. Het is echt hip als je een betonnen vloer in je tuin laat storten. Of materialen gebruikt die met de tijd mooier worden. Het is hierbij wel belangrijk dat je je tuin matcht bij het interieur van jouw huis.

Groene wanden

Je ziet het in het straatbeeld steeds vaker terugkomen en het past helemaal bij deze tijd; groene gevels. Laat jouw gevel lekker vol groeien met een mooie klimop plant of een groen mossoort. Dit zorgt ervoor dat jouw tuin een duurzame look krijgt en het zorgt voor een gezellige sfeer in jouw tuin.

Tuinmeubelen

Wat een echt heel belangrijk is, is comfort. Het beste is om ervoor te zorgen dat jouw tuin zo comforttabel mogelijk is. Wanneer jouw tuin namelijk heel comfortabel is, ga je er relatief gezien het meeste tijd doorbrengen. Maar hou maak je je jouw tuin nou comfortabel? Juist, met tuinmeubelen. Neem nou een goede lounge-set hoe lekker is het om in de zomer lekker in de tuin de tuin te kunnen loungen. Een goede barbecue is hierbij ook essentieel. Je hoeft de deur namelijk niet meer uit. Je kunt lekker met je vrienden en kinderen zwoele zomeravonden in de tuin doorbrengen.

Geef een reactie