Waarom het hebben van een inrijpoort in je hekwerk erg handig is

Uiterlijk is belangrijk

Aangezien de huizen van tegenwoordig steeds moderner worden, past een goede poort daar goed bij. Er zijn talloze soorten inrijpoorten om perfect te matchen met de stijl van uw huis of hekwerk. Heeft u bijvoorbeeld een modern huis met een netjes afgewerkte tuin, ga dan zeker voor een moderne inrijpoort. Maar heeft u bijvoorbeeld een ouder stijl huis, ga dan ook voor een oudere stijl poort met spijlen met afgewerkte punten en veel hout in het hekwerk verwerkt. Dit geeft een robuustere look aan het aanzicht van uw woning.

Veiligheid en Privacy

Bij een inrijpoort denken sommige mensen natuurlijk aan overbodige luxe, maar een inrijpoort valt ook onder andere kopjes dan alleen luxe, een flinke poort voor de oprit van uw huis zal meewerken aan een veilig gevoel, u kijkt vanaf het raam naar de straat en ziet een geweldig groot hek staan waar het niet makkelijk zal zijn om overheen of doorheen te komen. Ook staan dan uw auto’s achter slot en grendel, die zullen dus ook niks overkomen gedurende de donkere uren van de nacht. Als we het over privacy hebben dan bestaat er een vrij simpele oplossing om van pottenkijkers af te komen, een dicht hek, en dan bedoel ik niet dat het hek dicht zit maar daadwerkelijk een dicht hek, het zicht word afgesloten door een inrijpoort te nemen met een volledige bedekking van bijvoorbeeld houten balken of een metalen plaat. Dit zorgt ervoor dat voorbijgangers geen inzicht krijgen tot uw eigendommen.

Een efficiënt snufje

Zonder poort rijd u altijd zo de oprit op tot aan uw deur, dat gevoel wilt u blijven houden. Dus wilt u een hekwerk kopen, kijk dan zeker voor een elektronische, vanaf een afstandje de poort automatisch opendoen en zo door rijden tot uw woning. Hoe dit in werking gaat? Daar zijn 2 mogelijkheden voor maar ze komen op hetzelfde neer, een losse afstandsbediening met een open en een dicht knop, en een zendertje in uw auto dat als u in de straat bent de poort open gaat, deze kan verwerkt zitten in uw dashboard en zal ook handmatige knoppen hebben om uw poort te openen en te sluiten.

Geef een reactie