De tuintrends van 2020

De maanden gaan razend snel voorbij en het is alweer bijna lente. De lente is het perfecte seizoen om aan je tuin te beginnen. Lekker de plantjes buiten zetten en beginnen aan nieuwe tuinprojecten. In dit artikel ga ik je leuke tuintrends vertellen en toffe projecten waarmee jezelf ook kan beginnen in 2020. Ik wens je veel leesplezier en natuurlijk ook alvast klus plezier toegewenst! 

Oosterse vijver 

Wat is er nou leuker dan vissen in de tuin te hebben. Een oosterse vijver is de perfecte plek om tot rust te komen in de tuin. Het leuke aan een vijver is dat je hier jouw vissen kan verzorgen. Het is fantastisch om de vissen langzaam te zien groeien. Ga eens langs de tuincentrum langs en koop wat kleine visjes voor de vijver. 

Tuinhuis 

Heb je thuis nog wat redelijk plek in de tuin? Overweeg het dan eens om een tuinhuis te plaatsen in je huis. Tuinhuisjes zijn heel handig en je kan er heel veel mee. Let er wel op de tuinpalen heel belangrijk zijn. Er bestaan heel veel verschillende soorten tuinpalen. Neem goed de tijd hiervoor met het kiezen. 

Composiet vlonderplanken 

Heb je ook wel eens last van hout dat verkleurt? En hout dat altijd zo vervelend splintert? Met composiet vlonderplanken is dit verleden tijd. Composiet vlonderplanken die verkleuren niet en ze zijn zelfs onderhoudsvrij. Dit houdt in dat je er vrij weinig eraan hoeft te doen. Wat verder fijn is dat composiet vlonderplanken duurzaam zijn en het verkleurt veel minder dan hout. 

Heb jij ook nog hele leuke tuintrends? Ik ben benieuwd wat jij in je tuin hebt. Stuur mij gerust een berichtje!

 

Geef een reactie