Een groot assortiment bloemen en planten bij bloemenbutler.nl

Er zijn in Nederland heel veel verschillende bedrijven die bloemen en planten kweken. Enkele van deze aanbieders staan vermeld op bloemenbutler.nl. Enkel de meest populaire en degene die de beste service leveren voor een goede prijs. In dit artikel beschrijven we waarvoor je onder andere op deze website terecht kunt. Natuurlijk is het assortiment nog veel groter. Informeer bij de desbetreffende bloemenwinkel naar de voorwaarden. 

 

Kamerplanten

Een serre vol met kamerplanten. Van Kalanchoë tot een Ficus. Groot assortiment

aan planten. Groot, klein, bloeiend, groenblijvend. Je kan door de serre wandelen en zelf je planten kiezen die het best bij je passen. De planten worden in speciale verpakkingen thuisbezorgd. Zo kan de kwaliteit worden gegarandeerd. 

 

Snijbloemen

In de winkel is een gekoelde ruimte voorzien voor onze snijbloemen. Er is een ruime keuze, onze verkoopster zal deze snijbloemen voor jou nemen. U kunt er ook voor kiezen om een boeket of gemengde bos bloemen samen te stellen en te laten thuisbezorgen. Vanaf begin oktober kan je bij ons terecht voor een chrysant uit te kiezen die je voor Allerheiligen op het kerkhof wilt zetten. Het moet natuurlijk niet per se een chrysant zijn, er zijn ook grafstukken. 


Perkplanten

Van half april tot half juni kan je bij ons perkplanten vinden. Er is een assortiment van ongeveer 45 verschillende planten. De klant wordt zo goed mogelijk geholpen om de plantjes mee naar huis te nemen, dus worden ze in doosjes of in zakjes gestoken. Deze zijn uiteraard gratis. Je kunt je gewenste planten komen uitkiezen in onze serre. Er staat en karretje ter beschikking voor elke klant zodat je de plantjes niet constant moet dragen. Als de planten in de bakken moeten komen en je hebt niet veel zin om dit zelf te doen, geen paniek. We doen dit voor jou. Ze worden zelfs geleverd aan huis als je dit wenst. Je hoeft enkel maar te zeggen welke planten je wenst, hoeveel etc. Er staat ook een klein assortiment voor bemesting ter beschikking voor jou gebruik. Hier wordt natuurlijk de nodige uitleg bij gegeven als men dit vraagt.


Kerstbomen

Je kunt bij ons terecht voor kerstbomen vanaf begin december. Er zijn verschillende hoogten en prijzen. Men kan ook kiezen uit de zilverspar. Er is bij ons een klein assortiment van meststoffen ter beschikking. Hier wordt ook de nodige uitleg bij geleverd. Via internet kun je ook heel eenvoudig kerstballen en andere kerstversiering bestellen.

Bezorging aan huis
Wij leveren voor jou al onze planten aan huis als dit gewenst is. In Nederland is dit vanaf een bepaald bedrag allemaal gratis. Je hoeft ons enkel mee te delen waar het geleverd moet worden, welke dag en hoe laat. Er kan afgerekend worden aan de deur, via factuur of in de winkel. Eventueel kun je ook kiezen voor spoedbezorging en bezorging in het weekend (veel bloemisten leveren tegenwoordig ook op zaterdag en zondag boeketten aan huis).

Geef een reactie