Haardhout kopen in Rotterdam

Met de frisse herfstavonden en de koude winternachten in het verschiet, willen we allemaal niets liever dan de haard weer aansteken. Want als de haard eenmaal brandt, is er niks gezelliger en fijner dan met een kop warme chocomel of een glas glühwein in je handen naar het knetterende haardvuur te kijken. Koop daarom nu nog je haardhout in Rotterdam en zit er van de winter warmpjes bij.

Haardhout prijzen in Rotterdam

Voor het bestellen van haardhout in Rotterdam vind je verschillende mogelijkheden. Bij Haardhoutcompany Rotterdam worden geen appels met persen vergeleken en kun je het beste een prijs om maat krijgen. Een kuub hout kan op een pallet gestapeld worden of in een bigbag gestort worden. Één bigbag hout staat tegenover de helft gestapeld hout. De prijs hangt ook af van de houtsoort en de bezorging. Om rugklachten te voorkomen, raden we je aan haardhout te bestellen.

Brandhout in Rotterdam

Er wordt wel eens gevraagd wat het verschil tussen haardhout en brandhout is. Wij kunnen je meteen vertellen dat er geen verschil zit tussen deze termen. Wel zijn er verschillende soorten brand- of haardhout. Zo kun je kiezen uit essenhout, berkenhout, eikenhout en beukenhout. Voor vragen over welke houtsoort het meeste geschikt is voor jouw kachel, kun je contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch en via e-mail of breng een bezoek aan Haarhoutcompany voor de mogelijkheden in en rond Rotterdam.

De voordelen van brandhout bestellen in Rotterdam

Om brandhout of haardhout in Rotterdam te bestellen, bent u bij Haardhoutcompany aan het juiste adres. Niet alleen weten wij veel van haardhout af, ook staat een goede service en snelle levering centraal bij ons. We verkopen ovengedroogd haardhout in Rotterdam en omgeving om de rookoverlast te minimaliseren. De karakteristieke houtgeur blijft wel. Bestel daarom vandaag nog je brandhout in Rotterdam.

Brandhout aanbiedingen in Rotterdam

Bij Haardhoutcompany Rotterdam vind je verschillende soorten aanbiedingen en acties. Iedere werkdag bezorgen we jouw haardhout naar keuze in de omgeving van Rotterdam en de stad zelf. De avond voor de bezorging geven we je de verwachte aankomsttijd door, zodat je weet waar je aan toe bent. Extra leuk meegenomen zijn de gratis aanmaakblokjes, aanmaakhout of allebei. Deze worden speciaal bij je bestelling in Rotterdam meegeleverd.

Geef een reactie