Tuin ideeën: de leukste tuindecoratie

uw tuin decoraties

Op zoek naar leuke Tuin ideeën en wil je scoren met originele tuindecoratie? Lees dan snel verder want wij zetten de leukste tuindecoraties voor je op een rijtje.  

Vogelkooitjes als versiering 

Vogelkooitjes zijn niet alleen voor vogels, maar kunnen ook heel goed gebruikt worden als versiering. Je kunt ze kopen in allerlei originele soorten en maten. Het leukst is om een paar verschillende te kopen, grote, kleine, rode, groene, blauwe, noem maar op. Hang ze allemaal naast elkaar aan een muurtje in de tuin voor een super vrolijk effect. In de winter kun je er ook vogelvoer in leggen zodat je lekker vogeltjes kunt kijken. 

Creatief met bloempotten 

Ook bloempotten kun je op een creatieve manier inzetten om een buitenmuurtje op te leuken. Een leuk idee is bijvoorbeeld om een bloempotten boom te creëren. Mak van ijzer of hout een vorm van een boom op de muur, en hang de bloempotten er bij wijze van bladeren aan. Een paar leuke bloemetjes erin, en je krijgt een heel mooi effect. 

Gebruik je servies 

Ook leuke items om te gebruiken als decoratie zijn theekopjes en schoteltjes. Je kan bijvoorbeeld theekopjes met schoteltjes eronder ophangen in een boom of aan de muur. Doe er wat vogelvoer in en je hebt een super leuke tuindecoratie. Het leukst is om verschillende kleuren kopjes te gebruiken. 

Oude banden 

Een ander origineel idee voor leuke tuindecoratie is het gebruik van een oude autoband. Gooi je oude autoband niet weg maar hergebruik hem. Je kunt de band verven en ophangen in de tuin aan een muurtje of aan een boom. Doe er wat bloemetjes in en je hebt een leuk item. Of zet de band gewoon op de grond met wat bloemetjes erin. Je kan hem zelfs gebruiken om een speeltoestel voor de kinderen te maken. Ideaal dus. 

Hopelijk hebben we je genoeg Wooninspiratie gegeven om je tuin weer helemaal op te leuken.

Geef een reactie